06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

59 berichten.
Denice Khodabaks uit Amsterdam heeft geschreven op 26 april 2019 om 18:44:
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij als familie een hele goede ervaring hebben gehad met deze organisatie. In een tijd van enorm veel verdriet hadden wij het niet beter kunnen treffen met iemand zoals Jeannette. Zij is ervoor geknipt om dit werk te doen. Ze heeft een groot empatisch vermogen, is respectvol, luistert heel goed naar de wensen van de nabestaanden en doet er alles aan om deze te verwezenlijken. Het is een kleine organisatie, maar daarom waarschijnlijk ook zeer betrokken.
Nogmaals dank Jeannette, ook aan je man, voor de goede zorg aan ons in deze moeilijke tijd!
Yvonne Prevoo uit Kudelstaart heeft geschreven op 18 april 2019 om 23:14:
Wauhhh wat een Topper!!
En ja dan heb ik het over Jeannette ter Haar!!
6 april jl is mijn oma overleden. Ik, en ik spreek zeker ook namens de rest van mijn familie, hadden ons geen betere en lievere uitvaartbegeleidster kunnen wensen dan haar!! CHAPEAU!!
De tijd, de inzet, het meedenken, het aanvullen waar wij het even niet meer wisten, haar inlevingsvermogen, haar mooie warme woorden voor, tijdens maar ook na de plechtigheid hebben er toe bijgedragen dat wij geen mooiere, warmere en liefdevollere uitvaart hadden kunnen neerzetten als dat mijn lieve oma nu heeft gehad!!!!!!
Lieve Jeannette ... je bent echt een vakvrouw ♡ En zeker een aanrader voor mensen die in zo'n moeilijke tijd de juiste persoon nodig hebben!
Lieve en dankbare groet,
Yvonne Prevoo
Sheri uit Amsterdam heeft geschreven op 3 april 2019 om 11:24:
Jeannette heeft ons ontzettend goed geholpen bij het uit laten komen van onze wensen. Dankzij haar heeft mijn oom een heel mooi en waardig afscheid en crematie gekregen. Ze denkt heel goed mee en wij zouden haar allemaal aanbevelen. 🤗👍🏽
Petula uit Amsterdam heeft geschreven op 30 maart 2019 om 11:12:
Jeannette is een topper, denkt goed mee en probeert alle wensen mogelijk te maken. En ik kan zeggen dat, dat bij mijn peetoom goed gelukt is. Hij heeft een mooi, waardig en liefdevol afscheid gehad. Op de manier die hij zelf en onze familie wilde. Het was geen vaak voorkomende crematie voor je en toch heb je het waargemaakt. Super bedankt voor alles. Nog een hele dikke knuffel van ons.
Wanda en Hans uit Almere heeft geschreven op 26 maart 2019 om 13:01:
Alles is prima geregeld.
Als ik weer een crematie moet regelen neem ik weer contact op.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2020
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008