06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

77 berichten.
F. van Veen schreef op 16 oktober 2020 om 16:21
Uiterst positieve ervaring met Jeannette bij het regelen van de uitvaart van mijn vader eind augustus 2020. Werkelijk alles tot in de puntjes geregeld zoals afgesproken.
Zeer professioneel, adviserend, recht door zee, met veel aandacht voor de mens, met een vleugje humor wanneer de situatie dat toelaat, en zij ziet er op toe dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals dat is afgesproken, waardoor alle nabestaanden zich kunnen bezighouden met hetgeen waarvoor ze gekomen zijn: rouwen en afscheid nemen zonder zorgen.

We hebben na een zeer goede ervaring met Jeannette bij de uitvaart van mijn schoonvader in 2016, vorig jaar ook mijn moeders uitvaart en recent dus ook die van mijn vader door Jeannette laten regelen: om even aan te geven hoe tevreden wij zijn met Jeannettes dienstverlening!
Het is dat het onderwerp zo triest is, maar Jeannette is wat ons betreft een dikke aanrader voor het regelen van uitvaarten! Grote klasse Jeannette, bedankt voor alle goede zorgen!

Franc & Nancy van Veen
Yvonne Eitjes schreef op 16 oktober 2020 om 12:56
Graag willen wij, Monique en Yvonne, Jeanette van harte bedanken voor haar deskundige, betrokken en persoonlijke begeleiding en afhandeling van de crematie van onze moeder. In deze moeilijke tijd mbt de huidige Covid maatregelen, is het haar gelukt om een waardig afscheid te regelen. Altijd een luisterend oor en zeer bruikbare tips mbt zaken waar je op dat moment niet aan denkt!
Jeanette onwijs bedankt voor de afgelopen dagen! Gelukkig klopte het onderbuik gevoel van mijn zus, na het opvragen van de offerte en hebben wij geen seconde spijt gehad dat we jou gebeld hebben!
Top!
J. van Dongen uit Gouda schreef op 15 oktober 2020 om 08:30
Jeannette heeft ons goed geholpen tijdens deze moeilijke periode. Zij vond voor elk probleem een oplossing
D. Mendez uit Hoofddorp schreef op 3 oktober 2020 om 20:32
Jeannette heeft mij ontzorgd vanaf het allereerste contact.
Hierdoor kon ik mijn moeder nog bij leven meegeven dat ook alles na haar overlijden goed zou komen. Simpelweg omdat Jeannette mij dat gevoel gaf en zo geschieden.
Een ontzettend mooie uitvaart en een ontspannen week waarin snel alle puzzelstukje op z'n plek vielen.Jeannette denkt met je mee en zorgt er ook voor dat alles voor een eerlijke prijs wordt geregeld.
J. de Loos uit Naarden schreef op 22 augustus 2020 om 14:24
Conform de wens werd de snelheid waarmee de uitvaart geregeld kon worden werd erg gewaardeerd. Jeannette is prettig in de omgang en er kon zelfs sprake zijn van humor, dit hebben wij als zeer prettig ervaren

    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.