06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

55 berichten.
Ziona Beense uit Almere heeft geschreven op 27 september 2016 om 02:51:
Vandaag mochten we eindelijk de urn van Shaynee mee naar huis, voor ons is dat een fijn gevoel. Ze is weer thuis..

De uitvaart was prachtig en daar zijn we vooral Jeannette ter Haar heel erg dankbaar voor. Ze heeft echt alles gedaan, met heel veel begrip, tijd en gevoel. Alles regelde je.. De uitvaart, de bloemen, ballonnen, kaarten en ga zo maar door.

Jeannette ter Haar, Ultima Memoria Uitvaartverzorging: Je hebt echt alles gedaan om ons te steunen en de dag zo goed mogelijk te regelen. Het is duidelijk dat je dit werk echt met je hart doet, we vinden je geweldig! Bedankt voor alles!
Carola uit Zeist heeft geschreven op 14 maart 2016 om 02:52:
Lieve Jeannette, Woorden schieten ons te kort als we je willen bedanken voor wat je voor ons allemaal hebt gedaan. Wij waren en zijn erg blij met je! Je hebt ervoor gezorgd dat onze dochter Fenna een mooi en waardig afscheid heeft gekregen. Wij hebben door jou hulp van begin tot het einde voor haar kunnen zorgen. Ook was niets voor je te gek. Zo regelde jij: ballonnen, roze stropdassen, roze en paarse stiften om op het kistje te kunnen schrijven zodat Fenna in een kistje liefde kwam te liggen, mooie muziek die samen liep met foto's en een filmpje van ons meisje en nog zoveel meer. Wij hebben maar 17 mooie dagen van Fenna mogen genieten.. maar jij hebt ervoor gezorgd dat zelfs de de laatste dagen en de uitvaart mooi waren. Dank je wel. Liefs Michael en Carola
Tamara uit Landsmeer heeft geschreven op 17 februari 2016 om 02:52:
Niet één zorg maar tien zorgen minder. Ondanks het grote aantal belangstellenden en de grote omvang van de begrafenis was alles in goede banen geleid en hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze (groot)vader en man. Heel erg bedankt! Fam. De Geus
Rob de Werker uit Amstelveen heeft geschreven op 16 februari 2016 om 02:54:
Jeanette heeft na het overlijden van de moeder van een goede vriend, samen met haar enige zoon dit tot in de puntjes geregeld. Wij zijn haar hier nog steeds dankbaar voor.
Claudia uit Amstelveen heeft geschreven op 16 februari 2016 om 02:53:
Je hebt mij vader goed Bij gestaan bij het verlies Van zijn vrouw Hartelijk bedankt

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2020
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008