06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

55 berichten.
Diederik en Simone uit Rotterdam heeft geschreven op 17 augustus 2017 om 15:17:
Uit de offertes die wij opvroegen toen het overlijden van onze moeder en schoonmoeder naderde viel onze keuze op die van Ultima Memoria. Vanwege de prijs, maar vooral ook vanwege de complete en duidelijke informatie. De kennismaking met Jeannette gaf definitief de doorslag: warm en met gevoel voor ons verdriet, maar tegelijkertijd professioneel en met oog voor details. Wij wilden bepaalde dingen graag zelf doen en daar kregen we alle ruimte en tijd voor, maar zodra Jeannette merkte dat het even niet ging was ze er voor ons. Niet alleen via telefoon of email als wij vragen hadden, maar ook persoonlijk.
Wij hebben Jeannette’s inbreng en steun als fijn en rustgevend ervaren in de moeilijke dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Maar ook in de weken na de uitvaart was Jeannette een grote steun: bij het afhandelen van de polissen maar ook om gewoon even te praten over ons verdriet.
Veel uitvaartondernemers zeggen ‘persoonlijk en betrokken’ te zijn, maar Jeannette maakt die woorden ook echt waar.
Hans uit Hilversum heeft geschreven op 24 maart 2017 om 02:47:
Een hele prettige en persoonlijke, maar toch uiterst respectvolle benadering van Jeanette en Ultima Memoria. Het gevoel dat je gehoord wordt en er met je wensen wordt meegedacht. Goede adviezen en een warme stijl bij een over het algemeen zo 'koud' onderwerp. Anderen zeggen 'zorgen uit handen te nemen...' Maar ik kies liever voor iemand waar ik echt voel dat er zorg voor mij, mijn wensen en de nabestaanden is! Persoonlijk en menselijk en niet zo'n grote uitvaartfabriek. Je zou bijna stellen dat het jammer is dat je er zelf niet bij bent als je hier je eigen uitvaart hebt geregeld, want volgens mij zou je dan zelfs zelf van de goede zorg kunnen genieten.
Yvette en Wibout uit Bussum heeft geschreven op 3 maart 2017 om 02:49:
Wat zijn we blij dat wij jou naam doorgekregen hebben. We zijn ons ervan bewust dat dit geen "doorsnee" uitvaart was. Dankzij jou is dit een afscheid geworden zoals we dat het liefst wilden. Je bent een vakvrouw, die alles tot in de puntjes geregeld heeft. Middels een klein presentje willen we je hartelijk bedanken.
Lyda uit Hilversum heeft geschreven op 2 maart 2017 om 02:50:
Gisteren was het afscheid van onze kleine grote vriend Remke. Jeannette heeft ons daarin met liefde begeleid. Alles is gegaan zoals gepland was met dank daarvoor. Zo onze kleine grote vriend Remke weg gebracht. Het was een mooie dienst met lieve vrienden om ons heen. Een drankje op het einde het boek is af gesloten hij heeft zijn rust.❤
Linda uit Amsterdam heeft geschreven op 2 maart 2017 om 02:50:
Lieve Jeanette, nog heel erg veel dank voor je goede en fijne zorg..mede door jouw was het een fantastische dag ondanks ons vreselijke verdriet. Je bent een topper!!!!! Lieve groet, Linda

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Informatie

© Ultima Memoria 2018 - 2020
Webdesign: 1..2..6 Designs

Contact

06 - 810 11 008