06 - 810 11 008 (24 uur per dag bereikbaar)

Gastenboek

Laat een bericht achter voor Ultima Memoria

76 berichten.
Fred uit Amstelveen heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 20:42
Geweldige ervaring
Jeannette heeft de uitvaart van mijn geliefde vrouw op een geweldige manier van het begin tot het eind voor mij en de kinderen begeleid en tot in de puntjes geregeld, heel anders dan dat ik één jaar eerder heb mogen beleven met het bedrijf Yarden toen mijn vader overleed. Jeannette is zeer betrokken en heeft enorm veel aandacht en betrokkenheid getoond en niets was te veel voor haar daar komt nog bovenop dat de uitvaart aanzienlijk goedkoper was dan die van Yarden met veel meer betrokkenheid. Als het mijn tijd is dan mag Jeannette van Ultima Memoria mijn uitvaart ook verzorgen.
J. Schuurman uit Vleuten heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 10:07
Gaat door waar andere stoppen!

Vooraf en na het overlijden van onze moeder zijn wij uitstekend begeleid. Je krijgt persoonlijke begeleiding waarbij ook de continuïteit is gewaarborgd. Jeannette heeft veel ervaring, passie voor haar vak en alles is mogelijk.
R. van der Plas uit Laren heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 14:18
Keurig verzorgd en flexibel in de uitvoering!
Na het overlijden van mijn moeder kreeg ik offerte van Ultima Memoria voor het verzorgen van de uitvaart. Alles was duidelijk omschreven en de no nonsens aanpak van Jeannette sprak ons aan. Ze regelde alles tot in de finesses en gaf ons tips en hints hoe we de crematie konden doen in klein gezelschap. Ze regelde een kleine familie kamer waar we een fijn afscheid hadden van mijn moeder. Iedereen van de 25 aanwezigen was na afloop erg enthousiast over hoe goed het geregeld was. Ik kan Jeannette en Ultima Memoria van harte aanbevelen, ze neemt je alles uit handen en de kosten waren keurig volgens haar scherpe offerte. Ron van der Plas Laren
Jeanine uit Rijswijk heeft geschreven op 7 september 2021 om 09:43
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen en begeleid door Jeannette. Bij zulke nare gebeurtenissen in het leven wil je niet het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Ze heeft ons goed bijgestaan en werkelijk alles tot in de puntjes perfect geregeld. Niks was te veel moeite en alles werd door haar opgepakt. Echt een aanrader! Nogmaals heel veel dank voor alle goede zorgen Jeannette je bent echt een topper als persoon maar zeker ook in je werk!
Dhr. E. de Roode uit Capelle a/d Ijssel heeft geschreven op 15 augustus 2021 om 11:05
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Informatie

  © Ultima Memoria 2018 - 2021
  Webdesign: 1..2..6 Designs

  Contact

  06 - 810 11 008